Christan Online Diensten

Internet

Webdesign, website, webshop, webhosting, domeinnaamregistratie, domeinnaamverhuizing, website beheer en -onderhoud, webshop beheer en -onderhoud.

Soft- en hardware

Computers, laptops, tablets, soft- en hardware, onderhoud.
Windows, Office, installatie, configuratie, randapparatuur. Niet uit eigen voorraad, maar steeds op zoek naar de scherpste prijs voor u.

Drukwerk

Posters voor uw evenement, flyers, banners, visitekaartjes, etiketten, enzovoort.

Door de jaren heen is het dienstenpakket van Christan Online steeds verder uitgebreid.
Begonnen met webdesign en domeinnaamregistraties en -verhuizingen, maar na verloop van tijd kwamen er vragen naar onderhoud als “Kun je mijn PC / laptop opschonen?”, of “Volgens mij is die accu niet meer goed. Lever jij dat ook?”. En bijna tegelijkertijd kwamen vragen naar software, zoals een upgrade naar Windows 10, of een nieuwe versie van Office.
Christan Online heeft geen eigen voorraad, maar gaat graag voor u op zoek naar de scherpste prijs.

Dat zelfde geldt ook voor drukwerk.
Een poster of een flyer voor een evenement, een visitekaartje voor een startende ondernemer, “Heb je al een logo?” – “Nee? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.”
En ook hierbij geldt dat Christan Online geen eigen drukkerij heeft, maar wel een uitgebreid netwerk, waardoor ook drukwerk op maat geleverd kan worden.
Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Meer weten?

Wil je weten wat Christan Online voor jou kan betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Of bel: 0486 - 852012 / 06 - 8333 7015

Contactformulier