Op 17 november 1988, om 14:28 uur ontving Piet Beertema van het CWI (Centrum voor Wiskunde en Informatica en dus niet het Centrum voor Werk en Inkomen van het UWV) een nu historische e-mail, waarmee Nederland, als eerste land na Amerika, was aangesloten op een voorloper van wat we nu kennen als het Internet.

9 Jaren later, in 1997 en inmiddels dus alweer 18 jaren geleden, maakte ik mijn eerste website. Daarmee was een hobby ontstaan die ik intussen heb omgezet in een beroep: webdesigner of front-end developer, zoals het tegenwoordig genoemd wordt.

Christan Online is Master CIW DesignerChristan Online is aangesloten bij de International Webmasters AssociationIn 2001 – 2002 heb ik een opleiding gevolgd tot Master CIW Designer. Dit is een opleiding op HBO-niveau, alleen mag dit in Nederland geen HBO-opleiding genoemd worden, omdat zij maar 1 jaar duurt. De Master CIW Designer certificering is erkend door de International Webmasters Association, waar ik bij aangesloten ben. Sinds het behalen van deze certificaten ben ik actief gebleven als webdesigner/front-end developer en heb ik mijn vakkennis op peil gehouden en verder uitgebreid.

Ik heb in de loop der jaren ruime ervaring opgedaan in de samenwerking met grafisch ontwerpers en ik ben daardoor prima in staat om een grafisch ontwerp om te zetten in een website. Zo is het uitstekend mogelijk om een website op basis van een reeds aanwezige huisstijl en / of logo te maken.

En natuurlijk kan deze website responsive gemaakt worden, zodat hij ook op tablets en smartphones goed in beeld komt.

Ook u kunt uw website laten maken door Christan Online.
U kunt hier contact opnemen.

Top